استارت آپ ویزای کانادا ، پلی برای مهاجرت به کانادا

خانه » بلاگ » تازه های مهاجرت » استارت آپ ویزای کانادا ، پلی برای مهاجرت به کانادا

برنامه روادید استارتاپی( یا راه اندازی کسب و کار نوپا)، در حین کمک به کارآفرینان مهاجر جهت استقرار و تاسیس کسب و کار در کانادا، به آن ها اقامت دائمی اعطا می کند.

این برنامه کارآفرینان مهاجر را ترغیب به گسترش شرکت های خود در کانادا می کند. متقاضیان موفق با سازمان های بخش خصوصی در کانادا ارتباط برقرار می کنند و در آنجا می توانند تامین بودجه سرمایه گذاری ،راهنمایی و مهارت های لازم جهت افتتاح و راه اندازی شرکت خود در کانادا را کسب کنند.


استارتاپ ویزا کانادا

الزامات مشمولیت

هدف از اجرای این برنامه، جذب کارآفرینان بدعت گذار ملی خارجی است که مشاغل جدیدی را خلق می کنند و موجب رشد اقتصادی می شوند.

به منظور مشمولیت در این طرح، متقاضیان روادید استارتاپی باید شرایط زیر را داشته باشند:

  • داشتن حداقل الزامات زبانی مقتضی در زبان انگلیسی یا فرانسوی (CLB5 در تمام توانایی ها) ؛ (توضیح: CBL معیار سنجش سطح زبان در کشور کاناداست و CBL5 به معنای تسلط متوسط اولیه است)
  • داشتن بودجه مالی کافی جهت مهاجرت و اقامت در کانادا؛
  • برنامه ریزی جهت استقرار در استان دیگری به غیر از استان کبک.
  • موفقیت در کسب مجوزهای امنیتی و پزشکی کانادا؛
  • اثبات این که کسب و کار شما از طریق یک سازمان تعیین شده پشتیبانی می شود؛ و
  • نشان دهید که کسب و کار شما ، واجد الزامات مالکیتی است.

بیش از پنج تبعه خارجی  مجاز به درخواست اقامت دائمی به عنوان بخشی از فعالیت تجاری مشابه تحت برنامه روادید استارتاپی نیستند.

روند کار استارت آپ ها در کانادا

ابتدا باید یک طرح کسب و کار دقیق تهیه کنید، شرح سرمایه گذاری و نحوه برنامه ریزی موفقیت آمیز بودن آن را تهیه کنید. سپس باید طرح کسب و کار را به بیش از ۵۰ نهاد کانادایی اختصاص داده شده از جمله صندوق الاسرمایه گذاری، گروه سرمایه گذاران انجل و برنامه های انکوباتور تجاری کانادا ارسال کنید. برای واجد شرایط بودن برای PR کانادا تحت این برنامه، شما همچنین باید ضمانت حداقل ۷۵۰۰۰ دلار از سرمایه گذاران انجل یا ۲۰۰۰۰۰ دلار از صندوق های سرمایه گذاری را داشته باشید. اگر شروع به کار شما توسط برنامه انکوباتور کسب و کار پشتیبانی می شود، نیازی به حداقل بود به وجود ندارد.

جزئیات سرمایه گذاری

سازمان مهاجرت،پناهندگی و شهروندی کانادا (IRCC) تعدادی از صندوق های سرمایه گذاری خطر پذیر، گروه های سرمایه گذار فرشته و سازمان های بازرگانی کسب و کار را برای مشارکت در برنامه روادید استارتاپی تعیین کرده است.

متقاضیان موفق باید حداقل میزان سرمایه گذاری خود را برای مهاجرت به کانادا از طریق برنامه استارتاپی تضمین کنند. در صورتی که این مبلغ از سوی صندوق سرمایه گذاری منتخب کانادایی تامین می گردد،حداقل میزان سرمایه گذاری باید معادل ۲۰۰،۰۰۰ دلار باشد. اگر از سوی یک گروه سرمایه گذار فرشته  تامین می گردد، باید حداقل معادل ۷۵،۰۰۰ دلار باشد.

متقاضیان ملزم به تامین هیچ گونه سرمایه گذاری از مرکز تسهیلات رشد کسب و کار تجاری نیستند. با این حال، متقاضیان باید در برنامه مرکز رشد کسب و کار تجاری کانادا پذیرفته شوند.

متقاضیان ملزم به سرمایه گذاری از سرمایه شخصی خود نیستند. در صورتی که برنامه استارتاپ کانادایی آن ها ناموفق باشد، افرادی که اقامت دائم خود را از طریق این برنامه دریافت کرده اند، اقامت دائم آن ها محفوظ خواهند ماند.

گواهی تعهد

برای نشان دادن اینکه متقاضی حمایت مالی خود را از صندوق سرمایه گذاری مخاطره آمیز، گروه سرمایه گذار فرشته یا مرکز رشد کسب و کار دریافت کرده است، سازمان سرمایه گذار باید مستقیما مدرک تعهدات قانونی خود را به  IRCC ارائه دهد. این سند حاوی اطلاعات مربوط به توافق بین متقاضی و سازمان سرمایه گذاری است. هدف از ارائه این گواهی خلاصه بندی جزئیات مربوط به تعهد بین سازمان سرمایه گذاری و متقاضی مربوطه است.

علاوه بر این، متقاضی نامه ای مبنی بر حمایت از سوی سازمان سرمایه گذاری تعیین شده را دریافت خواهد که متقاضی باید آن را با درخواست اقامت دائم خود به اداره مهاجرت ارائه دهد. اگر دو یا چند متقاضی در قالب بخشی از یک معامله تجاری مشابه وجود داشته باشد، تعهد ارائه شده از سوی سازمان سرمایه گذاری می تواند  مشروط به یک یا چند “فرد اصلی” جهت دریافت اقامت دائمی باشد. فرد اصلی، فردی است که وجود او به ویژه برای کسب وکار از سوی سازمان سرمایه گذاری ضروری تلقی می گردد. اگر به هر دلیلی درخواست مهاجرت یک شخص ضروری رد شود، درخواست افراد دیگر مذکور در گواهی تعهد نیز رد خواهد شد.

اگر دو یا چند متقاضی به عنوان بخشی از یک معامله تجاری مشابه وجود داشته باشد، تعهد ارائه شده از سوی سازمان سرمایه گذاری می تواند  مشروط به یک یا چند “فرد اصلی” جهت دریافت اقامت دائمی باشد. فرد اصلی، فردی است که وجود او به ویژه برای شورع کسب وکار مربوطه از سوی سازمان سرمایه گذاری ضروری تلقی می گردد. اگر به هر دلیلی درخواست مهاجرت یک شخص ضروری رد شود، درخواست افراد دیگر مذکور در گواهی تعهد نیز رد خواهد شد.

پشتیبانی از سوی سازمان های متعدد

متقاضیان می توانند از سازمان های متعددی پشتیبانی شوند که به نام سندیکایی شناخته می شوند. در این شرایط،هویت تمام نهادهای دست اندرکار باید شناسایی شوند. به طور کلی، سازمان های تعیین شده گواهی تعهد قانونی واحدی را به IRCC  ارائه می دهند و یک نامه پشتیبانی در اختیار متقاضیان قرار خواهد گرفت.

مادامی که یک شرکت سرمایه گذاری خطر پذیر تعیین شده در یک کسب و کار سرمایه گذاری می کند، حتی در شرایطی که گروه فرشته ای نیز در کسب و کار مربوطه سرمایه گذاری کند، حداقل مبلغ کل سرمایه مورد لزوم جهت سرمایه گذاری در این  کسب و کار معادل، ۲۰۰،۰۰۰ دلار است.

اگر کسب و کار مذکور حداقل از یک گروه فرشته تخصیص یافته کمک مالی دریافت کند، اما گروه های سرمایه گذاری خطر پذیری تعیین نشده باشد، در این صورت حداقل مبلغ کل مورد نیاز جهت سرمایه گذاری در آن کسب و کار ، ۷۵،۰۰۰ دلار است.

شرایط کار استارت آپ ها در کانادا

به منظور واجد شرایط بودن، کسب و کار مورد نظر باید در زمانی که شخص تعهد داده است ایجاد شود و انجام کسب و کار در کشور کانادا انجام شود. متقاضی، دارای حداقل ده درصد از حق رای دادن در شرکت را دارد و هیچ شخص دیگری حق رای ۵۰ درصد و یا بیشتر از کل حق رای در شرکت را ندارد. در کل، یک کارآفرین مهاجر که واجد شرایط برای اخذ ویزا است، باید سرمایه گذاری یا پشتیبانی خود را ثابت کند. یا به گونه ای باید حداقل سرمایه گذاری با حمایت خود را ارائه دهد.
در دانشگاه های کانادا به طور پیوسته هر ساله تعدادی از دانشجویان که در زمینه فنی دارای استعداد ویژه هستند فارغ التحصیل می شوند اما رقابت برای جذب آن ها در زمینه نوآوری بسیار کم است.

فرایند بررسی همتا

به منظور جلوگیری از تقلب در این برنامه آزمایشی، یک فرایند بازبینی تخصصی منظور شده است. این فرایند با هدف اطمینان  از قانونمند بودن معاملات و قراردادهای منعقد شده میان سازمان های سرمایه گذاری و کارآفرینان ملی خارجی طراحی شده است. یک افسر مهاجرت ممکن است درخواست کند که قرارداد تعهد ارائه شده به طور مستقل توسط هیئت بررسی همتا مورد ارزیابی قرار گیرد.این هیئت های بازبینی توسط انجمن صنعتی ایجاد شده است که نوع سرمایه گذاری سازمان متعهد را مشخص می کند. به عنوان مثال،در مورد یک گروه سرمایه گذار فرشته، سازمان سرمایه فرشته ی ملی(National Angel Capital Organization )موظف به ایجاد یک هیئت بررسی همتا خواهد بود.

متناوبا، اگر گروه ارائه دهنده این تعهد قانونی، یک صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر باشد، انجمن سرمایه گذاری خصوصی و سرمایه گذاری پرخطر کانادا مسئولیت این موضوع را به عهده خواهد داشت. اگرچه بررسی همتا در صورتی قابل درخواست است که افسر مهاجرت بر این باور باشد که  انجام این بررسی در تصمیم گیری نهایی به آن ها کمک می کند،اما ممکن است این گونه بازبینی ها در ابتدای فرایند بر مبنای گزینش تصادفی انجام شود. ارزیابی انجام شده توسط هیات بازبینی همتا، بند الزام آوری برای افسر مهاجرت محسوب نمی شود.این بررسی صرفا تأیید کننده این موضوع است که سازمان سرمایه گذاری، با توجه به استانداردهای صنعت، بررسی ها و تحقیقات مناسبی را به انجام رسانده است. این موضوع، در مورد خرد عملی و یا امکان پذیر بودن طرح پیشنهادی، اظهار نظر نخواهد کرد.

بررسی همتا، سطح ارزیابی صلاحیتی را مورد بررسی قرار می دهد که توسط سازمان تعیین شده مربوطه انجام شده است و :

  • تضمین می کند که این شرکت رسما در کانادا به ثبت رسیده است یا به ثبت خواهد رسید؛
  • تضمین می کند که مالکیت کسب و کار تأیید شده است و واجد شرایط الزامات برنامه است؛
  • تضمین می کند که سازمان های تعیین شده، پایداری مدل پیشنهادی تجاری را مورد بررسی قرار داده اند، تیم مدیریتی کسب و کار را ارزیابی کرده و مالکیت حقوق معنوی را مورد تأیید قرار داده است.
  • حصول اطمینان از تمرکز کسب و کار بر محصول و یا/ خدمات بالقوه رشد سریع است؛ و
  • در خصوص متقاضیان تسهیلات رشد کسب و کارهای نوپا ،پذیرش در برنامه مرکز رشد کسب و کار را تایید می کند.

با توجه به این که این برنامه یک برنامه آزمایشی است، تنها حداکثر ۲۷۵۰ درخواست در سال را مورد پیگیری قرار خواهد داد. علاوه بر این، مدت زمان این برنامه ۵ ساله و محدود است. اگر این برنامه آزمایشی موفقیت آمیز باشد، احتمال آن می رود که دولت کانادا قبل از پایان دوره پنج ساله،مصمم به اجرای دائمی برنامه روادید استارتاپی گردد.

۱۳۹۷/۸/۲۶ ۱۹:۲۶:۴۱آبان ۲۰ام, ۱۳۹۷|تازه های مهاجرت|۰ نظر

نظر خود را ارسال کنید

oxinchannel ielts

دوره ایلتس ۵.۵
با معلم خصوصی

oxinchannel ielts همه امکانات دوره رایگان
oxinchannel ielts آمادگی برای دریافت آیلتس ۵.۵ در طول ۸ هفته
oxinchannel ielts دسترسی به معلم خصوصی آنلاین در طول دوره از ساعت ۸ تا ۱۸ روزهای شنبه تا چهارشنبه
oxinchannel ielts تقویت تمامی مهارت های مورد نیاز در آزمون ایلتس
oxinchannel ielts تقویت تمامی مهارت های مورد نیاز در آزمون ایلتس
oxinchannel ielts مناسب برای سطح آیلتس ۴.۵ (B1) به بالا
oxinchannel ielts دسترسی به محتوای آموزشی پس از اتمام دوره
دانلود آیلتس اکسین چنل